考试辅导:
学历
外语
电脑
资格
建筑
会计
医药
技能
才艺
出国
管理
方法
全站导航:
资讯
作文
诗词
文学
励志
教材
板报
语文
数学
英语
物理
化学
生物
政治
地理
历史
考试
论文
范文
计划
国学
高校
短信
教程
English
简历
幼儿
字典
词典
成语
QQ
PPT
试题
课件
教案
求学网 >> 考试辅导 >> 职称英语经验交流

2013年职称英语理工类B级模拟卷-完形填空

  第6部分:完形填空

  阅读下面的短文,文中有15处空白,每处空白给出了4个选项,请根据短文的内容从4个选项中选择1个最佳答案。

  The White House

  We got up early this morning and __1__ a long walk after breakfast. We walked through the business section of the city. I told you yesterday that the city was larger__2__ I thought it would be. __3__ the business section is smaller than I thought it would be. I suppose thats__4__ Washington is a special kind of city. __5__the people in Washington work for the government. A bout 9:30 we went to the White House. Its__6__ to the public from 10 till12, and there was a long line of people waiting to get in. We didnt have to wait very long, because the line moved __7__quickly.

  The White House is really white. It is painted every year. And it seems very white, because its got beautiful lawns all around it, ____8____many trees and shrubs. The grounds__9__ about four square blocks. I mean, theyre about two blocks long__10__ each side. Of course, we didnt see the whole building. The part__11__the President lives and works is not open to the public. But the part we saw was beautiful. We went through five of the main rooms. One of them was the library, on the ground floor. On the next floor, there are three rooms named__12__ the colors that are used in them: the Red Room, the Blue Room, and the Green Room. The walls are covered with silk__13__. There are__14__ old furniture, from the time__15__ the White House was first built. And everywhere there are paintings and statues of former presidents and other famous people from history.

  1. A) made B) did C)took D) got

  2. A) than B) as C) so D) like

  3. A) But B) Yes C) So D) Then

  4. A) since B) as C) because D) because of

  5. A) Much of B) Most of C) A lot D) Lots

  6. A) open B) opening C) being opened D) opened

  7. A) pretty B) little C) much D) very much

  8. A) / B) having C) with D) together

  9. A) include B) cost C) cover D) spread

  10. A) by B) on C) for D) with

  11. A) which B) what C) that D) where

  12. A) by B) for C) after D) before

  13. A) cloth B) clothes C) clothing D) cloths

  14. A) Much pieces of B) many pieces of C) many a D) a great many

  15. A) that B) which C) who D) when

  答案:

  1. C  2. A  3. A  4. C  5. B  6. A  7. A  8. C  9. C  10. B  11. D  12. C  13. A  14. B  15. D

上一页 1 2 下一页

下载此内容:2013年职称英语理工类B级模拟卷-完形填空.docx

相关信息:

2015年职称英语考试理工类C级完形填空模拟(1)

You need a Nap Medical experts say most Americans do not get __1__ sleep. They say more Americans need to rest for a short period in the middle of the day. They are advising people to sleep lightly b...(查看全文

2015年职称英语考试理工类C级完形填空模拟(3)

Vibrating Rubber Cellphones Vibrating rubber cellphones could be the next big thing in mobile communications. They allow people to press the phone to transmit vibrations along with their __________ 1...(查看全文

2015年职称英语考试理工类A级完形填空模拟(4)

Passivesmokingisworkplacekiller PressuremountedonBritainonMondaytotakeactionon__1__smokingwithnewresearchshowingsecond-handsmoke__2__aboutoneworkereachweekinthe...(查看全文

2015年职称英语考试理工类C级完形填空模拟(2)

ShoppingforClothes Shoppingforclothesisnotthesameexperienceforamanasitisforawoman.Amangoesshoppingbecauseheneedssomething.Hispurposeissettledanddecidedin_...(查看全文

2015年职称英语理工类B级完形填空模拟练习(3)

DarkForcesDominateUniverse Theearth.moon.sunandallvisiblestarsintheskymakeuplessthanonepercentoftheuniverse.Almostalltherestisdarkmatteranddarkenergy,unknown...(查看全文

相关栏目导航

资讯 作文 诗词 文学 励志 教材 板报 语文 数学 英语 物理 化学 生物 政治 地理 历史 考试 论文 范文 计划 国学 高校 短信 教程 English 简历 幼儿 字典 词典 成语 QQ PPT 试题 课件 教案