考试辅导:
学历
外语
电脑
资格
建筑
会计
医药
技能
才艺
出国
管理
方法
全站导航:
资讯
作文
诗词
文学
励志
教材
板报
语文
数学
英语
物理
化学
生物
政治
地理
历史
考试
论文
范文
计划
国学
高校
短信
教程
English
简历
幼儿
字典
词典
成语
QQ
PPT
试题
课件
教案
求学网 >> 考试辅导 >> 职称英语经验交流

职称英语综合C级练习:完形填空

  阅读一篇短文,文中有15处空白,每个空白处给出了四个选项。应试者根据短文的内容从四个选项中选择一个最佳答案。

  Space Research

  Does walking on the moon make life better for people on earth? 51 all the problems of our own world,why should we be spending huge 52 on trips to outer space? Such questions as these are often asked,especially 53 those whose tax money is paying for space explorations.The answers to these questions are many and 54 .

  Up to now,the practical benefits resulting 55 space research have included the development of new methods and skills,new processes,new services,new products,and even new companies created to make use of what 56 through space travel.Also among the benefits 57 better education (especially in scientific subjects), 58 management,higher quality of industrial products,and rapid 59 growth.People all over the world are now served by 60 weather predictions,better communication systems,and better understanding of the earth and its environment.Everyone will benefit 61 observations from space make 62 possible to measure the earths resources and 63 whether or not they are being used properly. 64 the space program will help our world deal with the problems of the environment.It has already brought a new appreciation of the complex system 65 man is only a part.

  In addition to improving the quality of existing products,the space program has been responsible for the development and improvement of new ones.The most important is the computer.To bring the endangered Apollo 13 astronauts home safely in 1970,a new flight plan had to be made taking account of an unbelievably complex combination of elements.The computer accomplished this task in seventy-two minutes,whereas a man or a woman working with pencil and paper take more than a million years! If there had been no space program,it is doubtful that computers would now be so widely used in industry and government.

  51.A.Consider B.Considering C.Considered D.Having considered

  52.A.totals B.money C.sums D.dollars

  53.A.to B.for C.by D./

  54.A.various B.variable C.varied D.variant

  55.A.from B.in C.out of D.by

  56.A.has learned B.has been learned C.is learned D.can 1eam

  57.A.is B.are C.has D.was

  58.A.effective B.efficient C.more effective D.effect

  59.A.economic B.economical C.economics D.economy

  60.A.improve B.improving C.improved D.being improved

  6l.A.as B.unless C.although D.though

  62.A.that B.it C.which D./

  63.A.observe B.observes C.observing D.to observe

  64.A.Increasing B.Increased C.Increasingly D.To increase

  65.A.which B.for which C.among which D.of which

  答案

  51.[B] 52.[C] 53.[C] 54.[A] 55.[A] 56.[B] 57.[B] 58.[C] 59.[A] 60.[C] 61.[A] 62.[B] 63.[D] 64.[C] 65.[D]

上一页 1 2 下一页

下载此内容:职称英语综合C级练习:完形填空.docx

相关信息:

职称英语综合B级练习:完形填空

Hitchhiking(搭车旅游)转自环 球 网 校edu24ol.com When I was in my teens(十几岁)and 20s,hitchhiking was a main form of long-distance transport. The kindness or curiosity of strangers (51)me all over Eu...(查看全文

2013年职称英语综合类a级完形填空练习题(1)

Shopping for Clothes Shopping for clothes is not the same experience for a man as it is for a woman. A man goes shopping because he needs something. His purpose is settled and decided in __1__. He kn...(查看全文

2015年综合类职称英语B级完形填空练习(5)

The Great Newspaper War Up until about 100 years ago, newspapers in the United States appealed only to the most serious readers. They used __1__ illustrations and the articles were about politics or...(查看全文

综合类职称英语A级考试完形填空专项练习(2)

American public education has changed in recent years. One change is that increasing numbers of American parents and teachers are starting independent public schools charter schools 。 In 1991, ther...(查看全文

2015年综合类职称英语B级完形填空练习(1)

Singing Alarms Could Save the Blind If you cannot see, you may not be able to find your way out of a burning building-and that could be fatal. A company in Leeds could change all that__1__ direction...(查看全文

相关栏目导航

资讯 作文 诗词 文学 励志 教材 板报 语文 数学 英语 物理 化学 生物 政治 地理 历史 考试 论文 范文 计划 国学 高校 短信 教程 English 简历 幼儿 字典 词典 成语 QQ PPT 试题 课件 教案