查看更多:职称英语经验交流

  World Heart Day

  Sunday was World Heart Day.The World Heart Federation and its member groups in more than one hundred countries organized the celebrations.The World Health Organization and other United Nations agencies provided support for the.

  World Heart Day was first observed six years.Organizers proposed the event as a way to help reduce the spread of heart disease.The World Heart Federation says heartkills seventeen million people each year.

  The group urges people to be active and have a good,healthy diet.It also warnsactivities known to increase a persons risk of heart attack or stroke.

  Some of the warnings are directed at children.The World Heart Federation says about twenty-two million boys and girls under the age of five are obese-severely overweight.

  Children are normally energetic and active.,two thirds of all children are not active enough.Such children greatlytheir risk of becoming obese.They also increase theirof developing heart disease or other disorders.

  One message of World Heart Day is to eat right.Childreneat a healthy and balanced diet.Also,limit sugary drinks,sweets and eating between meals.

  The World Heart Federation urges parents to keep their children.It says physical exercise helps to decrease the risk of obesity and a child healthy.Obese children often become obese adults.you believe your child is too heavy,talk with a health care provider.

  The World Heart Federation is also concerned about the effects of tobacco on young people.It says the younger someone begins to smoke,the the chance of a health problem tied to smoking.Half of the young people who continue to smoke are to die later in life from a smoking-related disease.

  The group says almost half of all children live with a smoker.It says children who live with a can breathe an amount of tobacco equal to more than two thousand cigarettes.And that is by the time they are five years old.

  The World Heart Federation also says parents should warn children not to beby tobacco companies.And it says parents who smoke should try to stop.

  51.A.group B.event C.organization D.agency

  52.A.earlier B.before C.ago D.past

  53.A.accident B.health C.disease D.beating

  54.A.against B.toward C.upon D.onto

  55.A.Therefore B.However C.Hence D.But

  56.A.manage B.lower C.meet D.increase

  57.A.mood B.desire C.age D.risk

  58.A.may B.might C.should D.will

  59.A.young B.happy C.early D.active

  60.A.maintains B.protects C.keeps D.helps

  61.A.If B.Although C.After D.Because

  62.A.greater B.harder C.slimmer D.lesser

  63.A.supposed B.possible C.likely D.lucky

  64.A.patien tB.relative C.parent D.smoker

  65.A.influenced B.bought C.employed D.troubled

  参考答案: 51.B 52.C 53.C 54.A 55.B 56.D 57.D 58.C 59.D 60.C 61.A 62.A 63.C 64.D 65.A

  

上一页 1 2 下一页

下载此内容:2015年职称英语理工类A级完形填空模拟试题(4).docx

相关信息:

2015年职称英语理工类B级完形填空专项练习(2)

ChickenSoupfortheSoul:ComfortFoodFightsLoneliness Mashedpotatoes,macaroniandcheese,maybebadforyourarteries.1accordingtoastudyinPsychologicalScience,theyregoo...(查看全文

2015年职称英语考试理工类完形填空模拟题(4)

TheCentralProblemofEconomics Thecentralproblemofeconomicsistosatisfythepeoplesandnationswants. Theproblemwearefacedwithisthatourresources,hereidentifieda...(查看全文

2015年职称英语考试理工类A级-完形填空(1)

TheCaseoftheDisappearingFingerprints Oneusefulanti-cancerdrugcaneffectivelyerasethewhorlsandothercharacteristicmarksthatgivepeopletheirdistinctivefingerprints.Losi...(查看全文

2015年职称英语理工类C级完形填空模拟试题(5)

ChildConsultants Thesedays,whatdoyouwanttodowhenyougrowup?isthewrongquestiontoaskchildrenintheUSA.The_____shouldbe:whatjobareyoudoingnow?Americancompanies...(查看全文

2015年职称英语理工类完形填空基础练习题(1)

Thecentralproblemofeconomicsistosatisfythepeoplesandnationswants. Theproblemwearefacedwithisthatourresources,hereidentifiedasmoney,are__1__.Theonlywaywecan...(查看全文